”Från rabbla en massa fakta till en engagerande story. Sedan var det kaos i vår monter med nya kunder resten av mässan”. 

 

Bättre presentationer genom att använda strukturen i de dramaturgiska reglerna i storytelling. Martin Sternberg på Capilary Flow investerade två dagar med Mattias Brännholm på Storypower i att göra om sin 45 minuter långa föreläsning inför 450 potentiella kunder. Resultatet blev smått kaos i montern efter föreläsningen. Och den bästa mässan ever...

”Jag skulle hålla en presentation på 45 minuter för 450 potentiella kunder. Mattias och jag jobbade i två dagar. Vi gjorde om min presentation totalt. Från att jag rabblade en massa nördig fakta till att jag berättade en story som engagerade med stöd av faktan. Efteråt var det smått kaotiskt i vår monter med nya, nyfikna kunder. Det blev vår bästa mässa ever. ”

Martin Sternberg CaplliaryFlow

 

Investera en dag.

Stå ut resten av karriären.

 

 

Mattias Brännholm – Storybrand certified guide

Mattias Brännholm jobbar som konsult i gränslandet mellan affärsutveckling, sälj, marknadsföring och kommunikation. Mattias är den ende i Sverige som är certifierad i att formulera budskap, bygga varumärken och driva försäljning med storytelling. Mattias hjälper dig göra din presentation bättre genom att struktruera den som en story.

Mattias Brännholm 

Storybrand certified guide

Mattias Brännholm jobbar som konsult i gränslandet mellan affärsutveckling, sälj, marknadsföring och kommunikation. Mattias är den ende i Sverige som är certifierad i att formulera budskap, bygga varumärken och driva försäljning med storytelling.

  • Enda i Sverige certifierad i storybranding.
  • + 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring.
  • f.d SVT-journalist, affärsutvecklare på Svenska Spel och Sverigechef på Twentyfourseven.
  • utbildad filmproducent från Hollywood.
  • civilekonom från Stockholms Universitet.

Mattias Brännholm – Storybrand certified guide

Mattias Brännholm jobbar som konsult i gränslandet mellan affärsutveckling, sälj, marknadsföring och kommunikation. Mattias är den ende i Sverige som är certifierad i att formulera budskap, bygga varumärken och driva försäljning med storytelling.

  • Enda i Sverige certifierad i storybranding.
  • + 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring.
  • f.d SVT-journalist, affärsutvecklare på Svenska Spel och Sverigechef på Twentyfourseven.
  • utbildad filmproducent från Hollywood.
  • civilekonom från Stockholms Universitet.

 

 

”Jag lär dig strukturera din presentation med hjälpa av den psykologiska och undermedvetna kraften i storytelling. Den kunskapen kan du använda resten av karriären”.

 

Mattias Brännholm, storykonsult

 

 

Bättre presentationer under digitala möten med hjälp av kraften i storytelling. Coaching, kurs och utbildning hos oss på Storypower.

Bättre presentationer – så hjälper jag dig

 

Tid: en heldag – eller den tid som behövs.

För: alla som någon gång håller en presentation

 

MÅL

Att personen som coachas lär sig dramaturgin i storytelling och hur de kan använda formeln inte bara i presentationen vi jobbar med utan i alla presentationer i framtiden.

 

INNEHÅLL

Alla känner igen en bra story. I det – stories vi alla känner igen – börjar vi. Vi analyserar hur bra stories är uppbyggda. Ur det får vi fram en formel, en story struktur. Den formeln applicerar vi på din presentation.

Vi jobbar igenom din presentation och strukturera den så att den, baserad på forskningen som finns om effektiviteten med storytelling, engagerar målgruppen på bästa sätt.

 

PRAKTISKT

Vi håller till hos dig under den tid som behövs.  Rummet behöver en stor white-board. 

 

LEVERANS

Leveransen av coachingen blir:

1) Teoripass om de dramaturgiska reglerna i storytelling och hur du kan använda dem till din fördel. Den kunskapen kan du använda i all framtid.

2) En genomgång och strukturering av din presentation.

 

Vanliga frågor

Det övergripande målet är att mottagaren ska ta till sig möjligheterna med att använda storytelling för att nå ut bättre med sin presentation. En föreläsning förklarar principerna och ger exempel. I en workshop adderar vi att ni jobbar med att ta fram en storydriven presentaiton. Vid coachning tar vi presentationen du ska hålla och strukturerar om den med hjälpa av storytelling.

 

Jag fokuserar på strukturen och budskapet i din presentation. Vi jobbar inte med design (och liknande) i en eventuell power-point.

Priset varierar beroende på antalet deltagare och längd på uppdrag. En föreläsning tar mindre tid än jobb med en specifik presentation. Konsten att engagera åhörarna under en presentation bättre genom att använda kraften i storytellling är en kunskap som kan användas resten av karriären. Ingen har än så länge tyckt att det varit en dålig investering att lära sig detta. 

 

 

Hör av dig om du vill hålla bättre presentationer!

Antingen i formuläret nedan eller på telefon 08-6270600.

 

 

GRATIS GUIDE OM KRAFTEN I STORYTELLING

 

Ebook om kraften i storytelling

Förstå hur du kan skapa tydligare budskap. Hur du kan bygga starkare varumärken. Och hur du kan sälja bättre. Bara genom att använda kraften i stories.

Den här e-booken förklarar grunderna i kraften med storytelling. Fyll i formuläret nu så har du den i mailen direkt. Om tio minuter kan din kommunikation vara förändrad för alltid.

 

 

 

”Stories är bästa sättet att nå den mänskliga hjärna”.

Don Miller, grundare av Storybrand

 

 

Gör du fortfarande presentationer enligt den knastertorra strukturen vi fick lära oss i uppsats-arbetena i skolan? Syfte, teori, metod, fakta, slutsatser och allt vad det nu var.

Vad tror du skulle hända om du strukturerar dina presentationer enligt den fungerande modellen i Hollywood? Att din presentation är en engagerande story?

 

 

När vi hör en bra story aktiveras vår nervceller i hjärna och må bra-kemikalien oxcytocin strömmar in i hjärnan. Det för med sig att hjärnan responderar starkare till stories än någon annan form av kommunikation.

Forskning visar att vi människor kommer i håg en story 22 gånger bättre än fakta. Paketerar du vad du vill säga – inklusive faktan – i en bra story kommer man ihåg vad du sagt.